MOKUZ Weet U Datjes

MOKUZ-nieuws

Het laatste nieuws

3 mei 2020,
Helaas, helaas, wat vinden we dit jammer: vanwege de landelijke richtlijnen omtrent Corona hebben wij tot nader bericht al onze activiteiten stil gelegd. Maar achter de schermen wordt gewerkt aan het nieuwe repertoire.
Zodra er een veilige mogelijkheid is de repetities weer op te pakken, zullen we dat zeker doen. Met deze situatie is niemand blij.
Voor alles hopen we, dat u als website-bezoeker en wij als koor gezond mogen blijven. 

*  *  *

Het onderstaande was al vóór de Corona-perikelen gepland.
Eén en ander dus mogelijk onder voorbehoud.

17 mei verandert onze naam voor 1 dag in ' MOKU F' :Met ons kunt u fietsen .  Een aantal koorleden gaan gezellig een dagje uit fietsen en waarheen is onbekend. Dat is de spanning....  en afgaand op vorige ervaringen belooft het weer gezellig te worden. 😀 🙂
Het korenfestival in de Dukdalf/Den Helder, was een leuke ervaring:
iedereen deed geweldig zijn/haar best.
Jammer, dat het geluid niet optimaal was, want achterin de zaal was het slecht te horen.  Maar... voor de organisatie was het de eerste keer en dan mag daaraan niet te zwaar worden getild.
De samenzang van "What a wonderful world" ging best leuk. Alle koren hadden weliswaar (kort) kunnen oefenen, maar samenzang was nu voor het eerst. En dat klonk best goed (ondanks een ongemakkelijke modulatie). En wij van MOKUZ vonden ons zelf natuurlijk een van de besten!

*  *  *